Tilbud

Æggebæger 4,8 Cm, 2 Stk Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Æggebægre

DKK 359.10 DKK 182.00

Dette sæt af to æggebægre fra det tidløse Hvid Riflet-stel bliver hurtigt favoritter på morgenbordet, hvor det ubemalede, hvide …

På lager

Varenummer: LOS51-S59023 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dette sæt af to æggebægre fra det tidløse Hvid Riflet-stel bliver hurtigt favoritter på morgenbordet, hvor det ubemalede, hvide porcelæn får modspil af æggets gule blomme. Æggebægrene passer til både store og små æg, og de kan også benyttes til krydderier eller små ejendele. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Æggebæger 4,8 Cm, 2 Stk Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Æggebægre”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: