Tilbud

Æggebæger 4,8 Cm, 2 Stk Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Æggebægre

DKK 616.00 DKK 301.00

Disse smukke æggebægre på 4,8 cm i Sort Mega Riflet prydes begge af en enkelt, håndmalet palmette. Det monokrome udtryk passer til ethvert morgenbord, hvad enten d…

På lager

Beskrivelse

Disse smukke æggebægre på 4,8 cm i Sort Mega Riflet prydes begge af en enkelt, håndmalet palmette. Det monokrome udtryk passer til ethvert morgenbord, hvad enten de små porcelænsdele bruges til æg eller salt og peber. Sort Mega Riflet er et smukt bevis på, at selv de mest klassiske traditioner kan tåle at blive udfordret – med skønhed som resultat. Stellets karakteristiske mønster af sorte og grå håndmalede nuancer indkapsler en dramatisk, monokrom kontrast til de hvide porcelænsoverflader. I Royal Copenhagens blå univers er Sort Mega Riflet et strejf af sofistikeret coolness.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2013
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Æggebæger 4,8 Cm, 2 Stk Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Æggebægre”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: