Tilbud

Æggebæger 4,8 Cm, 3 Stk Gifts With History | Royal Copenhagen Steldele Æggebægre

DKK 816.20 DKK 364.00

Dette gavesæt med tre æggebægere er en introduktion til Royal Copenhagens verden og kan blive en perfekt tilføjelse til, eller begyndelse på, en livslang samling. Æggebægerne i Musselmalet Rif…

På lager

Beskrivelse

Dette gavesæt med tre æggebægere er en introduktion til Royal Copenhagens verden og kan blive en perfekt tilføjelse til, eller begyndelse på, en livslang samling. Æggebægerne i Musselmalet Riflet, Blå Mega Riflet og Hvid Riflet fortæller om hver deres særlige periode i Royal Copenhagens historie og komplimenterer hinanden perfekt. Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Æggebæger 4,8 Cm, 3 Stk Gifts With History | Royal Copenhagen Steldele Æggebægre”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: