Tilbud

Æggebæger 5,5 Cm, 2 Stk Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Æggebægre

DKK 970.20 DKK 455.00

Sættet med to Blå Elements Æggebægre på 5,5 cm fremstår i et uhøjtideligt formsprog, der gentænker klassiske elementer fra Royal Copenhagen i en nytæ…

På lager

Varenummer: LOS51-S59139 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Sættet med to Blå Elements Æggebægre på 5,5 cm fremstår i et uhøjtideligt formsprog, der gentænker klassiske elementer fra Royal Copenhagen i en nytænkende sammensætning. En delikat silhuet af en udskåret fiskeskælsdekoration skaber en unik kant på æggebægrene, der er håndmalede i et legende mønster af florale elementer på det riflede porcelæn. Blå Elements blomstrer i glædefyldt elegance med en inspirerende sammensætning af klassiske Royal Copenhagen designelementer og håndmalede dekorationer, der får lov at vokse frit på porcelænets overflader. Ligesom Hvid Elements og Multifarvet Elements er Blå Elements smuk i sig selv eller i kombination med andre stel fra Royal Copenhagen for et udtryk af legende, nutidig skønhed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2017
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Æggebæger 5,5 Cm, 2 Stk Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Æggebægre”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: