Tilbud

Æggebæger 6,25 Cm, 2 Stk Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Steldele Æggebægre

DKK 638.40 DKK 329.00

Dette sæt af to æggebægre fra Stjerne Riflet Jul-stellet har et klassisk design, som spreder julestemningen ved morgenbordet. De to æggebægre er …

På lager

Beskrivelse

Dette sæt af to æggebægre fra Stjerne Riflet Jul-stellet har et klassisk design, som spreder julestemningen ved morgenbordet. De to æggebægre er udsmykket med en enkel granguirlande med en sirligt bundet rød sløjfe og gulddetaljer på bægrenes kant. Blandt julens smukke traditioner hører julestellet fra Royal Copenhagen. På tallerkener, skåle og kopper snor granguirlanderne sig højtideligt, dekoreret med elegante silkesløjfer og den fineste julepynt. Stjerne Riflet Jul skaber stemning og gør julen til noget helt særligt – generation efter generation. Hver eneste steldel er et smukt stykke julepynt i sig selv, og når bordet står dækket og lysene er tændt, så bliver det helt sikkert jul igen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2013
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Æggebæger 6,25 Cm, 2 Stk Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Steldele Æggebægre”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: