Tilbud

Æggebæger 7 Cm Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Æggebægre

DKK 336.00 DKK 203.00

Med sit interessante, afrundede formsprog og klassiske, håndmalede blondekant er dette æggebæger en forfriskende nutidig, …

På lager

Varenummer: LOS51-S59380 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Med sit interessante, afrundede formsprog og klassiske, håndmalede blondekant er dette æggebæger en forfriskende nutidig, men samtidigt betagende klassisk, favorit i Prinsesse-stellet. Æggebægeret er en fin tilføjelse til en eksisterende samling af Royal Copenhagen, og den er samtidig nyttig som et lille saltkar. Den feminine blonde og de blå fiskeskælsdekorationer på Prinsesse-stellet afslører et tæt bånd til de musselmalede stel, men alligevel er det feminine stel helt sit eget. Det delikate, klassiske udtryk i stellet kan ubesværet sættes sammen med andre af Royal Copenhagens stel og skabe personlige og nye udtryk.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Æggebæger 7 Cm Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Æggebægre”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: