Tilbud

Alfabet Krus F 33 Cl Alfabet Kollektion | Royal Copenhagen Steldele Alfabet Krus

DKK 1125.60 DKK 462.00

Dette Alfabet Højhankskrus er dekoreret med et smukt, håndmalet ’F’. Den klassiske kalligrafi får et nuti…

På lager

Beskrivelse

Dette Alfabet Højhankskrus er dekoreret med et smukt, håndmalet ’F’. Den klassiske kalligrafi får et nutidigt udtryk med tilføjelsen af florale elementer, som findes på begge sider af den riflede kop, der rummer 33 cl varme drikke. Inspirationen til Royal Copenhagens Alfabet Kollektion blev fundet i Royal Copenhagens store bagkatalog af håndmalede dekorationer og klassiske stel. Hver kop og tallerken i Alfabet Kollektionen er sirligt dekoreret i hånden, og hver enkelt steldel er en oplagt gaveidé med en helt personlig betydning for en du har kær.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2017
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Alfabet Krus F 33 Cl Alfabet Kollektion | Royal Copenhagen Steldele Alfabet Krus”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: