Tilbud

Alfabet Krus P 33 Cl Alfabet Kollektion | Royal Copenhagen Steldele Højhankskopper

DKK 1031.80 DKK 462.00

Det elegante bogstav ’P’ er håndmalet med stor nænsomhed på dette Alfabet Højhankskrus på 33 cl. Koppen er ideel til alle former for varme drikke, og de små blomsterelementer vil fornøje og skabe glæde ved enhve…

På lager

Beskrivelse

Det elegante bogstav ’P’ er håndmalet med stor nænsomhed på dette Alfabet Højhankskrus på 33 cl. Koppen er ideel til alle former for varme drikke, og de små blomsterelementer vil fornøje og skabe glæde ved enhver lejlighed. Inspirationen til Royal Copenhagens Alfabet Kollektion blev fundet i Royal Copenhagens store bagkatalog af håndmalede dekorationer og klassiske stel. Hver kop og tallerken i Alfabet Kollektionen er sirligt dekoreret i hånden, og hver enkelt steldel er en oplagt gaveidé med en helt personlig betydning for en du har kær.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2018
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Alfabet Krus P 33 Cl Alfabet Kollektion | Royal Copenhagen Steldele Højhankskopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: