Tilbud

Alfabet Krus T 33 Cl Alfabet Kollektion | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 1172.50 DKK 462.00

Højhankskruset på 33 cl fra Alfabet-stellet er håndmalet med et T, der skaber et personligt udtryk, som kan bruges som gave eller være dit helt eget krus til morgenkaffe og formiddagste. Bogstavet er…

På lager

Beskrivelse

Højhankskruset på 33 cl fra Alfabet-stellet er håndmalet med et T, der skaber et personligt udtryk, som kan bruges som gave eller være dit helt eget krus til morgenkaffe og formiddagste. Bogstavet er malet i ét enkelt penselstrøg, der skaber en ensartet nuance i Royal Copenhagens klassiske, koboltblå farve. Inspirationen til Royal Copenhagens Alfabet Kollektion blev fundet i Royal Copenhagens store bagkatalog af håndmalede dekorationer og klassiske stel. Hver kop og tallerken i Alfabet Kollektionen er sirligt dekoreret i hånden, og hver enkelt steldel er en oplagt gaveidé med en helt personlig betydning for en du har kær.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2017
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Alfabet Krus T 33 Cl Alfabet Kollektion | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: