Tilbud

Asiet 23 Cm, 3 Stk Gifts With History | Royal Copenhagen Steldele Asietter

DKK 1368.50 DKK 588.00

De tre Asietter i dette Gifts with History sæt er lige så smukke, som de er alsidige. Asietterne er dekoreret med det klassiske mønster fra Musselmalet Riflet, det grafiske mønster fra Blå Mega Riflet og de tidløse rifler fra Hvid Riflet. Sættet med tre asie…

På lager

Varenummer: LOS51-S59485 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

De tre Asietter i dette Gifts with History sæt er lige så smukke, som de er alsidige. Asietterne er dekoreret med det klassiske mønster fra Musselmalet Riflet, det grafiske mønster fra Blå Mega Riflet og de tidløse rifler fra Hvid Riflet. Sættet med tre asietter er en oplagt gaveidé eller en smuk tilføjelse til en eksisterende samling.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2021
Materiale: Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Asiet 23 Cm, 3 Stk Gifts With History | Royal Copenhagen Steldele Asietter”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: