Tilbud

Asiet 23 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 472.50 DKK 182.00

Denne lille Hvid Riflet Asiet på 23 cm prydes af håndudskårne rifler, der følger tallerkenens ovale form. Asietten kan bruges til mindre s…

På lager

Varenummer: LOS51-S59114 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne lille Hvid Riflet Asiet på 23 cm prydes af håndudskårne rifler, der følger tallerkenens ovale form. Asietten kan bruges til mindre serveringer eller som en enkel sidetallerken til brød og andet tilbehør ved middagsbordet. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2014
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Asiet 23 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: