Tilbud

Asiet 23 Cm Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 1093.40 DKK 490.00

Et smukt, ovalt fad som kan bruges til mindre serveringer eller som asiet til gæsternes brød eller andet på middagsbordet. Det elegante Musselmalet Riflet er håndmalet i et mønster, som sammen med fadets let buede kanter giver tallerkenen e…

På lager

Varenummer: LOS51-S59128 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Et smukt, ovalt fad som kan bruges til mindre serveringer eller som asiet til gæsternes brød eller andet på middagsbordet. Det elegante Musselmalet Riflet er håndmalet i et mønster, som sammen med fadets let buede kanter giver tallerkenen et tredimensionelt udtryk. Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2015
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Asiet 23 Cm Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: