Tilbud

Asiet 23 Cm Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Asietter

DKK 731.50 DKK 378.00

Denne håndmalede, Prinsesse Asiet på 23 cm skaber et romantisk udtryk på ethvert bord, hvor den kan bruges som en sidetallerken til brød og andet tilbehør eller som et lille serveringsfad til småkager…

På lager

Varenummer: LOS51-S59336 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne håndmalede, Prinsesse Asiet på 23 cm skaber et romantisk udtryk på ethvert bord, hvor den kan bruges som en sidetallerken til brød og andet tilbehør eller som et lille serveringsfad til småkager og andre søde sager.
Den feminine blonde og de blå fiskeskælsdekorationer på Prinsesse-stellet afslører et tæt bånd til de musselmalede stel, men alligevel er det feminine stel helt sit eget. Det delikate, klassiske udtryk i stellet kan ubesværet sættes sammen med andre af Royal Copenhagens stel og skabe personlige og nye udtryk.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Asiet 23 Cm Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Asietter”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: