Tilbud

Asiet Oval 23 Cm Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Ovale Tallerkener

DKK 1071.00 DKK 588.00

Den Musselmalet Halvblonde ovale asiet er en øjeblikkelig klassiker. Den særlige ovale form og den blå blonde er et smukt supplement t…

På lager

Beskrivelse

Den Musselmalet Halvblonde ovale asiet er en øjeblikkelig klassiker. Den særlige ovale form og den blå blonde er et smukt supplement til resten af kollektionen. Asietten er nyttig som en sidetallerken til brød eller en sprød salat, men den kan også benyttes til en lille servering af kage og friskbagte småkager.
Musselmalet Halvblonde er indrammet af en delikat blondekant, der fungerer som baggrund for det musselmalede mønster og de charmerende sneglehuse på låg og hanke. En alsidig klassiker. Der skal 1.197 penselstrøg til – hverken mere eller mindre – at male en Musselmalet Halvblonde spisetallerken. Omhyggeligt håndværk og overdådig kunst har altid gået hånd i hånd.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Asiet Oval 23 Cm Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Ovale Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: