Tilbud

Assiet 9 Cm Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Firkantede Tallerkener

DKK 441.00 DKK 287.00

Som et friskt pust til traditionelt porcelæn bringer de firkantede tallerkener fra Sort Mega Riflet-stellet et strejf af kontemporær skarphed til bordet. Sorte og grå håndmalede elementer skaber en dramatisk effekt mod det hvide po…

På lager

Beskrivelse

Som et friskt pust til traditionelt porcelæn bringer de firkantede tallerkener fra Sort Mega Riflet-stellet et strejf af kontemporær skarphed til bordet. Sorte og grå håndmalede elementer skaber en dramatisk effekt mod det hvide porcelæn med de genkendelige hvide rifler. Den mindre af de to størrelser af firkantede tallerkener på 9 cm er oplagt som asiet til små anretninger. Sort Mega Riflet er et smukt bevis på, at selv de mest klassiske traditioner kan tåle at blive udfordret – med skønhed som resultat. Stellets karakteristiske mønster af sorte og grå håndmalede nuancer indkapsler en dramatisk, monokrom kontrast til de hvide porcelænsoverflader. I Royal Copenhagens blå univers er Sort Mega Riflet et strejf af sofistikeret coolness.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Assiet 9 Cm Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Firkantede Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: