Tilbud

Bonbonniere 54 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Opbevaringskrukker

DKK 871.50 DKK 574.00

Den smukke bonbonniere blev skabt i sin oprindelige form i 1960’erne som en smørskål med håndtag i siderne. Den er sidenhen blevet genintroduceret i sin nuværende form, som kan gemm…

På lager

Beskrivelse

Den smukke bonbonniere blev skabt i sin oprindelige form i 1960’erne som en smørskål med håndtag i siderne. Den er sidenhen blevet genintroduceret i sin nuværende form, som kan gemme på stort som småt. Selvom porcelænskrukken er et nyt design, giver det klassiske Musselmalede Riflet bonbonnieren et evigt klassiskudtryk til hjemmet. Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2015
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bonbonniere 54 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Opbevaringskrukker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: