Tilbud

Dyb Tallerken 17 Cm Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener

DKK 1071.00 DKK 588.00

Den klassiske Musselmalet Riflet dybe tallerken på 17 cm tager sig smukt ud, hvad enten du bruger den som morgenmadsskål, konfektskål eller noget helt tredje. At tallerkenen ikke har en …

På lager

Beskrivelse

Den klassiske Musselmalet Riflet dybe tallerken på 17 cm tager sig smukt ud, hvad enten du bruger den som morgenmadsskål, konfektskål eller noget helt tredje. At tallerkenen ikke har en kant får den til at synes dybere, hvilket tilfører en ny dimension til det klassiske mønster. Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2014
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dyb Tallerken 17 Cm Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: