Tilbud

Dyb Tallerken 17 Cm Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener

DKK 806.40 DKK 441.00

Det monokrome udtryk på denne Sort Mega Riflet Dyb Tallerken på 17 cm skaber et smukt modspil til maden, hvad enten den bruges som morgenmadss…

På lager

Beskrivelse

Det monokrome udtryk på denne Sort Mega Riflet Dyb Tallerken på 17 cm skaber et smukt modspil til maden, hvad enten den bruges som morgenmadsskål, til forretter eller små sideretter. Den dybe tallerken er håndmalet med organiske og stringente elementer, der er elegante på ethvert bord sat sammen med andre dele fra Sort Mega Riflet eller et af de ubemalede stel fra Royal Copenhagen. Sort Mega Riflet er et smukt bevis på, at selv de mest klassiske traditioner kan tåle at blive udfordret – med skønhed som resultat. Stellets karakteristiske mønster af sorte og grå håndmalede nuancer indkapsler en dramatisk, monokrom kontrast til de hvide porcelænsoverflader. I Royal Copenhagens blå univers er Sort Mega Riflet et strejf af sofistikeret coolness.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2015
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dyb Tallerken 17 Cm Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: