Tilbud

Dyb Tallerken 17 Cm Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener

DKK 546.00 DKK 266.00

Den dybe tallerken i det klassiske julestel Stjerne Riflet Jul er et smukt element til julebordet. Tallerkenens guldkant er udsmykket med en granguirlande og klassisk julepynt fr…

På lager

Beskrivelse

Den dybe tallerken i det klassiske julestel Stjerne Riflet Jul er et smukt element til julebordet. Tallerkenens guldkant er udsmykket med en granguirlande og klassisk julepynt fra juletræet. Med sine 17 cm er tallerkenen oplagt til desserter, supper og morgenmad i julemånederne. Blandt julens smukke traditioner hører julestellet fra Royal Copenhagen. På tallerkener, skåle og kopper snor granguirlanderne sig højtideligt, dekoreret med elegante silkesløjfer og den fineste julepynt. Stjerne Riflet Jul skaber stemning og gør julen til noget helt særligt – generation efter generation. Hver eneste steldel er et smukt stykke julepynt i sig selv, og når bordet står dækket og lysene er tændt, så bliver det helt sikkert jul igen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2006
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dyb Tallerken 17 Cm Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: