Tilbud

Dyb Tallerken 21 Cm Hvid Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener

DKK 403.20 DKK 245.00

Hvide rifler stråler ud fra midten og ender i en romantisk blondekant med smukke fiskeskælsdekorationer på denne Hvid Halvblonde Dybe Tallerken på 21 cm. Den dybe porcelænstallerken har en ideel størrelse til både forretter og hovedretter, og den vil ogs…

På lager

Beskrivelse

Hvide rifler stråler ud fra midten og ender i en romantisk blondekant med smukke fiskeskælsdekorationer på denne Hvid Halvblonde Dybe Tallerken på 21 cm. Den dybe porcelænstallerken har en ideel størrelse til både forretter og hovedretter, og den vil også være en smuk serveringsskål. Hvid Halvblondes ubemalede overflade sætter det delikate porcelænshåndværk i centrum. Hver eneste steldel er glaseret i hånden og dekoreret med en halvblonde skabt af dygtige håndværkere gennem mere end 200 år. Smukt og yndefuldt.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 1888
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dyb Tallerken 21 Cm Hvid Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: