Tilbud

Dyb Tallerken 21 Cm Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener

DKK 1190.00 DKK 588.00

Denne Musselmalet Halvblonde Dyb Tallerken med bred kant er håndmalet med det klassiske stels detaljerige, blå mønster, hvis elementer af blomster og palmetter breder…

På lager

Beskrivelse

Denne Musselmalet Halvblonde Dyb Tallerken med bred kant er håndmalet med det klassiske stels detaljerige, blå mønster, hvis elementer af blomster og palmetter breder sig over tallerkenens overflade. Den dybe tallerken på 21 cm tilfører et klassisk strejf til enhver borddækning, hvor den er nyttig til alle dagens måltider. Musselmalet Halvblonde er indrammet af en delikat blondekant, der fungerer som baggrund for det musselmalede mønster og de charmerende sneglehuse på låg og hanke. En alsidig klassiker. Der skal 1.197 penselstrøg til – hverken mere eller mindre – at male en Musselmalet Halvblonde spisetallerken. Omhyggeligt håndværk og overdådig kunst har altid gået hånd i hånd.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 1888
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dyb Tallerken 21 Cm Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: