Tilbud

Dyb Tallerken 21 Cm Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener

DKK 1124.20 DKK 504.00

Den håndmalede Dyb Tallerken på 21 cm i Sort Mega Riflet er gennembrudt af lige linjer, der skaber en smuk halvmåneform og fremhæver de hvide rifler på k…

På lager

Beskrivelse

Den håndmalede Dyb Tallerken på 21 cm i Sort Mega Riflet er gennembrudt af lige linjer, der skaber en smuk halvmåneform og fremhæver de hvide rifler på kanten af tallerkenen. En stiliseret krysantemum giver et organisk modspil til det ellers stringente udtryk, der kan skabe en iøjefaldende borddækning. Den dybe tallerken er velegnet til alle dagens måltider, og den er også nyttig som en smuk serveringsskål. Sort Mega Riflet er et smukt bevis på, at selv de mest klassiske traditioner kan tåle at blive udfordret – med skønhed som resultat. Stellets karakteristiske mønster af sorte og grå håndmalede nuancer indkapsler en dramatisk, monokrom kontrast til de hvide porcelænsoverflader. I Royal Copenhagens blå univers er Sort Mega Riflet et strejf af sofistikeret coolness.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2006
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dyb Tallerken 21 Cm Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: