Tilbud

Dyb Tallerken 24 Cm Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener

DKK 1190.00 DKK 588.00

Denne Blå Mega Riflet Dyb Tallerken på 24 cm er håndmalet i et smukt mønster af grafiske, blå elementer. En stiliseret blomst og palmette d…

På lager

Beskrivelse

Denne Blå Mega Riflet Dyb Tallerken på 24 cm er håndmalet i et smukt mønster af grafiske, blå elementer. En stiliseret blomst og palmette draperer sig ned ad siderne på tallerkenen, hvor de hvide rifler og blå linjer giver et iøjefaldende modspil til de florale dekorationer. Størrelsen på den dybe tallerken gør den velegnet til portionsanretninger og som en serveringsskål.
Blå Mega Riflet er på en gang velkendt og forfriskende. Stellet er født af en modig nyfortolkning af det ikoniske Musselmalet Riflet og fortryller med sine grafiske og forstørrede sektioner af det musselmalede mønster. Siden Blå Mega Riflet blev designet i 2000 er stellet vokset sig til en ny klassiker inden for dansk design, og det iøjnefaldende stel er smukt i sig selv og i kombination med særkollektionen Mega Rose eller andre Royal Copenhagen stel.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dyb Tallerken 24 Cm Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: