Tilbud

Dyb Tallerken 24 Cm Hvid Facet | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener

DKK 600.60 DKK 266.00

Hvid Facet Dyb Tallerken er et smukt eksempel på kollektionens balance mellem det grafiske og bløde design. De kantede facetter følger formens fordybning og forsvinder forsigtig…

På lager

Beskrivelse

Hvid Facet Dyb Tallerken er et smukt eksempel på kollektionens balance mellem det grafiske og bløde design. De kantede facetter følger formens fordybning og forsvinder forsigtigt mod midten. Den dybe tallerken egner sig til supper såvel som pasta.
Hvid Facet er et smukt og multifunktionelt stel til dem, der ønsker klassisk design med kant. Stellets facetter understreger det minimalistiske udtryk og de diskrete søjlefødder leder tankerne hen på traditionelt japansk porcelæn . Brug det alene eller i kombination med steldele fra fx blomst for et mere dynamisk udtryk.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dyb Tallerken 24 Cm Hvid Facet | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: