Tilbud

Dyb Tallerken 24 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener

DKK 315.00 DKK 203.00

Denne Hvid Riflet Dyb Tallerken på 24 cm har et kantløst design, der forstærker stellets enkle udtryk. Den dybe tallerkens håndl…

På lager

Beskrivelse

Denne Hvid Riflet Dyb Tallerken på 24 cm har et kantløst design, der forstærker stellets enkle udtryk. Den dybe tallerkens håndlavede rifler komplimenteres af det ubemalede porcelæn og bringer en klassisk taktilitet og et rent udtryk til ethvert bord. Størrelsen på tallerkenen gør den alsidig i brug, og den vil være et yndet element på spisebordet. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dyb Tallerken 24 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: