Tilbud

Dyb Tallerken  30 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener

DKK 837.90 DKK 392.00

På denne Hvid Riflet Dyb Tallerken på 30 cm fremhæves de håndudskårne rifler i særlig stil på den brede kant. Den dybe tallerken er ideel til smukke portionsanretninger, som en pastatallerken eller som salatskål. Hvid Riflet er sk…

På lager

Beskrivelse

På denne Hvid Riflet Dyb Tallerken på 30 cm fremhæves de håndudskårne rifler i særlig stil på den brede kant. Den dybe tallerken er ideel til smukke portionsanretninger, som en pastatallerken eller som salatskål. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2003
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dyb Tallerken  30 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: