Tilbud

Dyb Tallerken – Rose 24 Cm Blomst | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener

DKK 1428.00 DKK 588.00

Denne 24 cm Dyb Tallerken fra blomst-stellet er håndmalet i en dybblå farve, som står i smuk kontrast til det hvide porcelæn. Den vilde rose vokser ud fra tallerkenens kant med sine stikkende torne og delikate blomster, der nærmest du…

På lager

Varenummer: LOS51-S59233 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne 24 cm Dyb Tallerken fra blomst-stellet er håndmalet i en dybblå farve, som står i smuk kontrast til det hvide porcelæn. Den vilde rose vokser ud fra tallerkenens kant med sine stikkende torne og delikate blomster, der nærmest dufter af en varm sommerdag. Brug den dybe tallerken til morgenmaden eller ethvert andet af dagens måltider. De bedste designs fremstår ofte ubesværede, ukomplicerede og helt igennem naturlige. blomst er et smukt eksempel på netop dette, og i det iøjnefaldende stel er bragt til verden med særlig opmærksomhed på kombinationen af formsprog, design og placering af de blå penselstrøg for at opnå et kontemporært udtryk. Hver steldel er udsmykket med sin egen, unikke blomsterdekoration.
Designet af: Wouter Dolk for Royal Copenhagen
Produceret siden:
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dyb Tallerken – Rose 24 Cm Blomst | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: