Tilbud

Dybe Tallerkener 17 Cm, 3 Stk Gifts With History | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener

DKK 1309.00 DKK 588.00

Tre dybe tallerkener på 17 cm fra Musselmalet Riflet, Blå Mega Riflet og Hvid Riflet er samlet i et smukt gavesæt, der repræsenterer tre særlige perioder i Royal Copenhagens historie. De dybe tallerkener …

På lager

Beskrivelse

Tre dybe tallerkener på 17 cm fra Musselmalet Riflet, Blå Mega Riflet og Hvid Riflet er samlet i et smukt gavesæt, der repræsenterer tre særlige perioder i Royal Copenhagens historie. De dybe tallerkener er nyttige som morgenmadsskåle, til aftensmad og til små serveringer.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dybe Tallerkener 17 Cm, 3 Stk Gifts With History | Royal Copenhagen Steldele Dybe Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: