Tilbud

Espressokop Med Underkop 9 Cl Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Espressokopper

DKK 1110.90 DKK 476.00

Denne udtryksfulde Espressokop og underkop på 9 cl i Blå Elements har et organisk design, som komplimenteres af håndmalede elementer, som er placeret i et legende mønster på det hvide porcelæn. På s…

På lager

Beskrivelse

Denne udtryksfulde Espressokop og underkop på 9 cl i Blå Elements har et organisk design, som komplimenteres af håndmalede elementer, som er placeret i et legende mønster på det hvide porcelæn. På siderne af koppen sidder to kantblomster, hvoraf den ene er dekoreret med blå penselstrøg, mens underkoppen er holdt i blå fiskeskælsdekorationer og stringente linjer, der understreger den takkede kant inspireret af Flora Danica-stellet. Skab et uhøjtideligt morgenbord med flere dele fra Blå Elements eller kombiner espressokoppen med klassiske steldele i et personligt udtryk. Blå Elements blomstrer i glædefyldt elegance med en inspirerende sammensætning af klassiske Royal Copenhagen designelementer og håndmalede dekorationer, der får lov at vokse frit på porcelænets overflader. Ligesom Hvid Elements og Multifarvet Elements er Blå Elements smuk i sig selv eller i kombination med andre stel fra Royal Copenhagen for et udtryk af legende, nutidig skønhed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Espressokop Med Underkop 9 Cl Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Espressokopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: