Tilbud

Espressokop Og Underkop 10 Cl, 6 Stk Flora | Royal Copenhagen Steldele Espressokopper

DKK 840.00 DKK 518.00

Som en blomstereng i fuld flor er hver kop i dette sæt af seks Flora espressokopper udsmykket med sit eget, unikke blomstermotiv. Kopperne har yder…

På lager

Varenummer: LOS51-S59006 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Som en blomstereng i fuld flor er hver kop i dette sæt af seks Flora espressokopper udsmykket med sit eget, unikke blomstermotiv. Kopperne har ydermere fine gulddetaljer på kanterne og på udvalgte dele af de frodige blomsterdekorationer. Hver kop rummer op til 10 cl. Det har været kendt længe, at blomster taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke blomster kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde – lige fra det victorianske blomstersprog, floriografi, til det japanske blomstersprog, hanakotoba. På Flora får hver blomst lov at stråle i al sin glans i et stel, der bringer naturen indenfor i hver en steldel.
Designet af: Anja Vang Kragh for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Espressokop Og Underkop 10 Cl, 6 Stk Flora | Royal Copenhagen Steldele Espressokopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: