Tilbud

Espressokop Og Underkop 9 Cl Hvid Elements | Royal Copenhagen Steldele Espressokopper

DKK 409.50 DKK 266.00

Den lille Hvid Elements Espressokop og underkop på 9 cl er ved første øjekast enkel i sit hvide udtryk, men den taktile steldel åbenbarer et sammensat relief af håndudskårne detaljer fra klassiske Royal Copenhagen stel. Espressokopp…

På lager

Beskrivelse

Den lille Hvid Elements Espressokop og underkop på 9 cl er ved første øjekast enkel i sit hvide udtryk, men den taktile steldel åbenbarer et sammensat relief af håndudskårne detaljer fra klassiske Royal Copenhagen stel. Espressokoppen kan med fordel kombineres med håndmalede stel for et personligt udtryk. I designet af Hvid Elements har Louise Campell skabt en charmerende og overraskende kombination af skattede designelementer fra Royal Copenhagens mest klassiske stel. I en ny fortolkning af traditioner er stellet udsmykket med riflerne fra Musselmalet Riflet, blondekanten fra Musselmalet Halvblonde og den takkede kant fra det ikoniske Flora Danica. Den overraskende brug af de klassiske elementer på det hvide porcelæn gør hver enkelt steldel helt unik.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2014
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Espressokop Og Underkop 9 Cl Hvid Elements | Royal Copenhagen Steldele Espressokopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: