Tilbud

Espressokop Og Underkop – Mocca 9 Cl Multifarvet Elements | Royal Copenhagen Steldele Espressokopper

DKK 735.00 DKK 343.00

Denne Multifarvet Elements Espressokop og underkop på 9 cl er håndmalet i sit eget unikke mønster, der i en passende mocca-farve løber legende rundt om…

På lager

Beskrivelse

Denne Multifarvet Elements Espressokop og underkop på 9 cl er håndmalet i sit eget unikke mønster, der i en passende mocca-farve løber legende rundt om kop og underkop. Koppens håndtag er afløst af to blomsterformede dekorationer, mens underkoppen overrasker med sine sammensatte, organiske former og delikate, takkede kant. Espressokoppen skaber en udtryksfuld bordækning alene og i en kombination med andre stel fra Royal Copenhagen. En sprudlende regnbue af farver er landet i det traditionelle blå og hvide univers, som et resultat af det inspirerede samarbejde mellem Louise Campbell og Royal Copenhagen. Hver steldel har sin egen unikke farve, der pryder den uhøjtidelig sammensætning af klassiske rifler, fiskeskælsdekorationer og Flora Danicas takkede kant. Kombinér de livlige farver med enkelte hvide steldele for at skabe et unikt spisestel, der udtrykker din smag, din livsstil og din personlighed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Espressokop Og Underkop – Mocca 9 Cl Multifarvet Elements | Royal Copenhagen Steldele Espressokopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: