Tilbud

Étagère 24 Cm Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Étagères

DKK 1336.30 DKK 574.00

Denne klassiske étagère i to lag er en elegant måde at servere petit fours, frugt eller andet på. Det musselmalede mønster er håndmalet på begge tallerkener og det kunstfærdige mønster åbenbares i takt med at étagèren tømmes. Étagèren kan nemt skill…

På lager

Beskrivelse

Denne klassiske étagère i to lag er en elegant måde at servere petit fours, frugt eller andet på. Det musselmalede mønster er håndmalet på begge tallerkener og det kunstfærdige mønster åbenbares i takt med at étagèren tømmes. Étagèren kan nemt skilles ad, når den ikke er i brug eller bruges som et smukt, dekorativt element. Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2013
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Étagère 24 Cm Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Étagères”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: