Tilbud

Étagère 35 Cm Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Étagères

DKK 1205.40 DKK 567.00

Denne klassiske Blå Mega Riflet Étagère i tre lag er skabt til elegante serveringer af petit fours, frugt eller andre små retter. Hver del på étagèren er håndmalet med sin egen Blå Mega Riflet-dekoration, som er skabt af forstørrede sektioner af det…

På lager

Varenummer: LOS51-S58981 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne klassiske Blå Mega Riflet Étagère i tre lag er skabt til elegante serveringer af petit fours, frugt eller andre små retter. Hver del på étagèren er håndmalet med sin egen Blå Mega Riflet-dekoration, som er skabt af forstørrede sektioner af det klassiske musselmalede mønster. Étagèren kan nemt skilles ad, når den ikke er i brug, eller anvendes som et smukt, dekorativt element i køkkenet. Blå Mega Riflet er på en gang velkendt og forfriskende. Stellet er født af en modig nyfortolkning af det ikoniske Musselmalet Riflet og fortryller med sine grafiske og forstørrede sektioner af det musselmalede mønster. Siden Blå Mega Riflet blev designet i 2000 er stellet vokset sig til en ny klassiker inden for dansk design, og det iøjnefaldende stel er smukt i sig selv og i kombination med særkollektionen Mega Rose eller andre Royal Copenhagen stel.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2011
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Étagère 35 Cm Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Étagères”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: