Tilbud

Fad 16 Cm Blå Palmette | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 352.80 DKK 140.00

Blå Palmette er dekoreret med fragmenter af det originale mønster fra Musselmalet Riflet og langs kanten på hver eneste porcelænsdel findes tre bølgelinjer som en hyldest til Royal Copenhag…

På lager

Varenummer: LOS51-S59436 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Blå Palmette er dekoreret med fragmenter af det originale mønster fra Musselmalet Riflet og langs kanten på hver eneste porcelænsdel findes tre bølgelinjer som en hyldest til Royal Copenhagens varemærke. Men Blå Palmette er også helt sit eget – de klassiske rifler er udskiftet med grafiske romber, og blandt kollektionens steldele findes fantasifulde og anderledes forme – eksempelvis dette unikke fad. Perfekt som gave, og som en lille forstyrrelse i en samling af klassikere. Navnet Blå Palmette refererer til de kunstneriske afbildninger af palmeblade, som stammer fra den mere end 240 år gamle musselmalede dekoration. Også i selve stelformen findes referencer til Royal Copenhagens arv i de tre bølgelinjer, som står i relief på kanten af alle tallerkener og fade. Tro mod sin arv, men stadig helt sin egen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2021
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad 16 Cm Blå Palmette | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: