Tilbud

Fad 17,5 Cm Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 735.00 DKK 287.00

Det mindre fad i Stjerne Riflet Jul er skræddersyet til juletidens søde serveringer. Som enhver anden steldel i Stjerne Riflet Jul er fadet udsmykket med sit eget udvalg af julepynt med flettede julehj…

På lager

Varenummer: LOS51-S59399 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Det mindre fad i Stjerne Riflet Jul er skræddersyet til juletidens søde serveringer. Som enhver anden steldel i Stjerne Riflet Jul er fadet udsmykket med sit eget udvalg af julepynt med flettede julehjerter og småkager formet som mus. Blandt julens smukke traditioner hører julestellet fra Royal Copenhagen. På tallerkener, skåle og kopper snor granguirlanderne sig højtideligt, dekoreret med elegante silkesløjfer og den fineste julepynt. Stjerne Riflet Jul skaber stemning og gør julen til noget helt særligt – generation efter generation. Hver eneste steldel er et smukt stykke julepynt i sig selv, og når bordet står dækket og lysene er tændt, så bliver det helt sikkert jul igen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad 17,5 Cm Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: