Tilbud

Fad 19 Cm Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 892.50 DKK 588.00

Med legende kombinationer af klassiske elementer i et asymmetrisk design, er dette Blå Elements Fad på 19 cm en kontemporær tilføjelse til enhver samling af Royal Copenhagen. Fadet er håndmalet med et uhøjtideligt mønster, som bevæger sig fra kanten og i…

På lager

Varenummer: LOS51-S59132 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Med legende kombinationer af klassiske elementer i et asymmetrisk design, er dette Blå Elements Fad på 19 cm en kontemporær tilføjelse til enhver samling af Royal Copenhagen. Fadet er håndmalet med et uhøjtideligt mønster, som bevæger sig fra kanten og ind mod midten af fadet i et charmerende udtryk. Brug fadet til serveringer af snacks og tilbehør og vær kreativ med de forskellige opdelinger i fadets design. Blå Elements blomstrer i glædefyldt elegance med en inspirerende sammensætning af klassiske Royal Copenhagen designelementer og håndmalede dekorationer, der får lov at vokse frit på porcelænets overflader. Ligesom Hvid Elements og Multifarvet Elements er Blå Elements smuk i sig selv eller i kombination med andre stel fra Royal Copenhagen for et udtryk af legende, nutidig skønhed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2015
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad 19 Cm Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: