Tilbud

Fad 19 Cm Hvid Elements | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 723.80 DKK 322.00

Det lille Fad på 19 cm fra Hvid Elements-stellet er skabt til hyggelige stunder og forkælelse. De organiske former og overraskende elementer på fadet skaber et legende udtryk, og de afrundede kanter kan med …

På lager

Varenummer: LOS51-S59131 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Det lille Fad på 19 cm fra Hvid Elements-stellet er skabt til hyggelige stunder og forkælelse. De organiske former og overraskende elementer på fadet skaber et legende udtryk, og de afrundede kanter kan med fordel bruges til placering af en lille kop eller skål. I designet af Hvid Elements har Louise Campell skabt en charmerende og overraskende kombination af skattede designelementer fra Royal Copenhagens mest klassiske stel. I en ny fortolkning af traditioner er stellet udsmykket med riflerne fra Musselmalet Riflet, blondekanten fra Musselmalet Halvblonde og den takkede kant fra det ikoniske Flora Danica. Den overraskende brug af de klassiske elementer på det hvide porcelæn gør hver enkelt steldel helt unik.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2015
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad 19 Cm Hvid Elements | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: