Tilbud

Fad 23 Cm Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 892.50 DKK 588.00

Det ovale Blå Elements Fad på 23 cm charmerer med sit særlige formsprog, der er skabt af en legende ko…

På lager

Varenummer: LOS51-S59061 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Det ovale Blå Elements Fad på 23 cm charmerer med sit særlige formsprog, der er skabt af en legende kombination af ikoniske elementer fra Royal Copenhagens klassiske stel. Det håndmalede mønster komplimenterer den særlige sammensætning af rifler og fiskeskælsdekorationer, mens delikate takker på kanten af fadet udtrykker en smuk elegance i enhver borddækning. Det smukke fad kan, udover at bruges til servering af tilbehør, også fungere som en dyb tallerken til kreative anretninger af forretter og desserter. Blå Elements blomstrer i glædefyldt elegance med en inspirerende sammensætning af klassiske Royal Copenhagen designelementer og håndmalede dekorationer, der får lov at vokse frit på porcelænets overflader. Ligesom Hvid Elements og Multifarvet Elements er Blå Elements smuk i sig selv eller i kombination med andre stel fra Royal Copenhagen for et udtryk af legende, nutidig skønhed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2013
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad 23 Cm Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: