Tilbud

Fad 23 Cm Blå Palmette | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 997.50 DKK 392.00

Det enkle og funktionelle Blå Palmette fad på 23 cm er både dekorativt og yderst anvendeligt til serveringer. Fadet er håndmalet med fine, blå linjer, der brydes af bløde elem…

På lager

Varenummer: LOS51-S58896 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Det enkle og funktionelle Blå Palmette fad på 23 cm er både dekorativt og yderst anvendeligt til serveringer. Fadet er håndmalet med fine, blå linjer, der brydes af bløde elementer som stiliserede palmetter og en enkelt blomst. Navnet Blå Palmette refererer til de kunstneriske afbildninger af palmeblade, som stammer fra den mere end 240 år gamle musselmalede dekoration. Også i selve stelformen findes referencer til Royal Copenhagens arv i de tre bølgelinjer, som står i relief på kanten af alle tallerkener og fade. Tro mod sin arv, men stadig helt sin egen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2000
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad 23 Cm Blå Palmette | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: