Tilbud

Fad 24,5 Cm Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 1225.00 DKK 483.00

Dette lille Musselmalet Halvblonde Fad på 24,5 cm overrasker med sin elegante udsmykning og særlige blondekant, hvorfra blåmalede fiskeskælsdekorationer rejser sig. Det håndmalede mønster danner en smuk baggrund for lette serveringer og tilbehør til maden. D…

På lager

Varenummer: LOS51-S59279 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dette lille Musselmalet Halvblonde Fad på 24,5 cm overrasker med sin elegante udsmykning og særlige blondekant, hvorfra blåmalede fiskeskælsdekorationer rejser sig. Det håndmalede mønster danner en smuk baggrund for lette serveringer og tilbehør til maden. Det lille fad kan blandt andet bruges som en asiet og være rammen om et elegant stilleben i hjemmet. Musselmalet Halvblonde er indrammet af en delikat blondekant, der fungerer som baggrund for det musselmalede mønster og de charmerende sneglehuse på låg og hanke. En alsidig klassiker. Der skal 1.197 penselstrøg til – hverken mere eller mindre – at male en Musselmalet Halvblonde spisetallerken. Omhyggeligt håndværk og overdådig kunst har altid gået hånd i hånd.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2018
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad 24,5 Cm Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: