Tilbud

Fad 27 Cm Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 892.50 DKK 588.00

Dette elegante fad har et klassisk formsprog, som komplimenteres af de elskelige dekorationer fra Stjerne Riflet Jul med røde sl…

På lager

Varenummer: LOS51-S58922 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dette elegante fad har et klassisk formsprog, som komplimenteres af de elskelige dekorationer fra Stjerne Riflet Jul med røde sløjfer, juleornamenter og en granguirlande. Fadet på 27 cm er ideelt til serveringer af både søde sager og tilbehør ved det store julebord. Blandt julens smukke traditioner hører julestellet fra Royal Copenhagen. På tallerkener, skåle og kopper snor granguirlanderne sig højtideligt, dekoreret med elegante silkesløjfer og den fineste julepynt. Stjerne Riflet Jul skaber stemning og gør julen til noget helt særligt – generation efter generation. Hver eneste steldel er et smukt stykke julepynt i sig selv, og når bordet står dækket og lysene er tændt, så bliver det helt sikkert jul igen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad 27 Cm Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: