Tilbud

Fad 28,5 Cm Blå Palmette | Royal Copenhagen Steldele Serveringsbræt

DKK 1487.50 DKK 588.00

Det aflange Blå Palmette fad er en funktionel steldel, som kan bruges til en servering af små kager eller en asiatisk-inspireret te-stund. F…

På lager

Beskrivelse

Det aflange Blå Palmette fad er en funktionel steldel, som kan bruges til en servering af små kager eller en asiatisk-inspireret te-stund. Fadets usædvanlige formsprog spejler de særlige rombeformer, som er udskåret i relief på det hvide porcelæn. Som kronen på værket er fadet på 28,5 cm dekoreret med håndmalede, blå elementer. Navnet Blå Palmette refererer til de kunstneriske afbildninger af palmeblade, som stammer fra den mere end 240 år gamle musselmalede dekoration. Også i selve stelformen findes referencer til Royal Copenhagens arv i de tre bølgelinjer, som står i relief på kanten af alle tallerkener og fade. Tro mod sin arv, men stadig helt sin egen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad 28,5 Cm Blå Palmette | Royal Copenhagen Steldele Serveringsbræt”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: