Tilbud

Fad 32 Cm Blå Palmette | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 1428.00 DKK 588.00

Det ovale Blå Palmette fad er udsmykket med detaljer som delikate relieffer på den buede kant og et håndmalet mønster i Royal Copenhagens …

På lager

Varenummer: LOS51-S58772 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Det ovale Blå Palmette fad er udsmykket med detaljer som delikate relieffer på den buede kant og et håndmalet mønster i Royal Copenhagens klassiske, koboltblå farve. Med sit alsidige udtryk er serveringsfadet på 32 cm oplagt at kombinere med andre steldele fra Royal Copenhagen for et sammenhængende, men personligt udtryk.
Navnet Blå Palmette refererer til de kunstneriske afbildninger af palmeblade, som stammer fra den mere end 240 år gamle musselmalede dekoration. Også i selve stelformen findes referencer til Royal Copenhagens arv i de tre bølgelinjer, som står i relief på kanten af alle tallerkener og fade. Tro mod sin arv, men stadig helt sin egen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2000
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad 32 Cm Blå Palmette | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: