Tilbud

Fad 36 Cm Hvid Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 850.50 DKK 560.00

De delikate blonder omkranser dette Hvid Helblonde Fad på 36 cm, som er velegnet til store som små serveringer. Hver og en blonde er udstukket i hånden af dygtige porcelænshåndværkere, der skaber den helt særlige romantik, der kendetegner det ubemalede h…

På lager

Varenummer: LOS51-S59384 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

De delikate blonder omkranser dette Hvid Helblonde Fad på 36 cm, som er velegnet til store som små serveringer. Hver og en blonde er udstukket i hånden af dygtige porcelænshåndværkere, der skaber den helt særlige romantik, der kendetegner det ubemalede helblonde-stel.
Hvid Helblonde er fortællingen om et stel med så mange skulpturelle kvaliteter, at det kunne stå alene med sin ubemalede og romantiske overflade. Stellets kantede design prydes af blonder omhyggeligt udstukket i hånden for derefter at blive glaseret af dygtige håndværkere.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad 36 Cm Hvid Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: