Tilbud

Fad 36 Cm Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 1309.00 DKK 588.00

Dette Rektangulære Fad på 36 cm i Sort Mega Riflet er en smuk tilføjelse til hjemmet, hvor det nutidige udtryk skabe…

På lager

Varenummer: LOS51-S59091 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dette Rektangulære Fad på 36 cm i Sort Mega Riflet er en smuk tilføjelse til hjemmet, hvor det nutidige udtryk skaber smukke anretninger på ethvert bord. Inderst er fadet håndmalet med palmetter og en enkelt blomst, mens det riflede ydre er holdt i et klassisk udtryk med en enkelt palmette.
Sort Mega Riflet er et smukt bevis på, at selv de mest klassiske traditioner kan tåle at blive udfordret – med skønhed som resultat. Stellets karakteristiske mønster af sorte og grå håndmalede nuancer indkapsler en dramatisk, monokrom kontrast til de hvide porcelænsoverflader. I Royal Copenhagens blå univers er Sort Mega Riflet et strejf af sofistikeret coolness.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2016
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad 36 Cm Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: