Tilbud

Fad 36,5 Cm Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 1262.80 DKK 567.00

Musselmalet Halvblonde Fad på 36,5 cm er udsmykket med stellets klassiske mønster af en fin blondekant og håndmalede, blomstr…

På lager

Varenummer: LOS51-S58815 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Musselmalet Halvblonde Fad på 36,5 cm er udsmykket med stellets klassiske mønster af en fin blondekant og håndmalede, blomstrende elementer. Blondekanten indrammer de fire felter af blå detaljer, som fortsætter ud på den riflede kant og skaber en dragende dybde i fadet, der pryder enhver borddæking. Fadet er smukt som et serveringsfad til mange typer af retter. Musselmalet Halvblonde er indrammet af en delikat blondekant, der fungerer som baggrund for det musselmalede mønster og de charmerende sneglehuse på låg og hanke. En alsidig klassiker. Der skal 1.197 penselstrøg til – hverken mere eller mindre – at male en Musselmalet Halvblonde spisetallerken. Omhyggeligt håndværk og overdådig kunst har altid gået hånd i hånd.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 1888
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad 36,5 Cm Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: