Tilbud

Fad 36,5 Cm Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 735.00 DKK 483.00

Dette store fad i Musselmalet Riflet er et smukt bud på et serveringsfad til grønne fristelser, udskæringer eller alt godt fra havet. Det håndmalede m…

På lager

Varenummer: LOS51-S58797 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dette store fad i Musselmalet Riflet er et smukt bud på et serveringsfad til grønne fristelser, udskæringer eller alt godt fra havet. Det håndmalede mønster fortsætter op ad kanten af serveringsfadet, indrammer dine serveringer på elegant vis og skaber et dekorativt element på bordet. Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 1775
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad 36,5 Cm Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: