Tilbud

Fad 37 Cm Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 1309.00 DKK 588.00

Lav smukke anretninger af julemaden i dette fad med det elskelige mønster fra Stjerne Riflet Jul. Fadets kant er dekoreret med en granguirlande, hvorfra der hænger elegante ornamenter og sløjfer. Det ovale fad på 37 cm er ideelt som serveringsfad til retter…

På lager

Varenummer: LOS51-S58785 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Lav smukke anretninger af julemaden i dette fad med det elskelige mønster fra Stjerne Riflet Jul. Fadets kant er dekoreret med en granguirlande, hvorfra der hænger elegante ornamenter og sløjfer. Det ovale fad på 37 cm er ideelt som serveringsfad til retter af enhver art. Blandt julens smukke traditioner hører julestellet fra Royal Copenhagen. På tallerkener, skåle og kopper snor granguirlanderne sig højtideligt, dekoreret med elegante silkesløjfer og den fineste julepynt. Stjerne Riflet Jul skaber stemning og gør julen til noget helt særligt – generation efter generation. Hver eneste steldel er et smukt stykke julepynt i sig selv, og når bordet står dækket og lysene er tændt, så bliver det helt sikkert jul igen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2006
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad 37 Cm Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: