Tilbud

Fad 38,5 Cm Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 1020.60 DKK 560.00

Set fra siden er Blå Elements Fad på 38,5 cm skabt i klassiske, organiske former, men ved nærmere syn består fadet af elemen…

På lager

Varenummer: LOS51-S59082 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Set fra siden er Blå Elements Fad på 38,5 cm skabt i klassiske, organiske former, men ved nærmere syn består fadet af elementer, der er skilt ad og sat sammen på ny i et uhøjtideligt og nytænkende formsprog. Fadet prydes af et håndmalet mønster med klassiske, florale elementer, der dog fremstår i et legende udtryk, som snor sig langs taktile rifler og den takkede kant fra det ekstravagante Flora Danica. Fadet er nyttigt til serveringer af enhver ret på det veldækkede bord. Blå Elements blomstrer i glædefyldt elegance med en inspirerende sammensætning af klassiske Royal Copenhagen designelementer og håndmalede dekorationer, der får lov at vokse frit på porcelænets overflader. Ligesom Hvid Elements og Multifarvet Elements er Blå Elements smuk i sig selv eller i kombination med andre stel fra Royal Copenhagen for et udtryk af legende, nutidig skønhed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2015
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad 38,5 Cm Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: